Autor
Redacció

Gaudeix de l’estiu amb els transports d’oci de TMB

El Catalunya Bus Turístic, el Barcelona Night Tour, el Barcelona Bus Turístic o el Telefèric de Montjuïc formen part de la selecció de transports que us permetran redescobrir la ciutat i part de Catalunya

Transports Metropolitans de Barcelona proposa per a aquest estiu redescobrir la ciutat de Barcelona i algunes zones de Catalunya amb els seus transports d’oci. El Catalunya Bus Turístic, el Barcelona Night Tour, el Barcelona Bus Turístic i el Telefèric de Montjuïc presenten diferents propostes que us permetran volar pel cel de Barcelona, redescobrir la ciutat, tant de dia com de nit, o visitar llocs emblemàtics de Catalunya partint des de la ciutat comtal.

Catalunya Bus Turístic

El Catalunya Bus Turístic us suggereix escapades per aprofitar al màxim l’estiu. Amb aquest servei de TMB podreu descobrir els racons amb més encant de Catalunya i realitzar tota una sèrie d’excursions amb sortida des de Barcelona. Així, aquest transport us ofereix conèixer la Figueres de Dalí, la ciutat de Girona o Montserrat, entre altres propostes. Podeu trobar més informació, així com horaris i preus, en aquest enllaç.

Barcelona Bus Turístic i el Night Tour

Per la seva banda, i per tal de descobrir els llocs, monuments i atraccions més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, pots fer servir els serveis del Barcelona Bus Turístic i del Night Tour. Amb el primer només hauràs de decidir una de les tres rutes, blava, vermella o verda, que et duran a recórrer els carrers de la ciutat amb l’autobús de doble alçada amb vista panoràmica. I durant el trajecte podràs gaudir d’una audioguia en 16 idiomes, WiFi gratuït, plànol de la ciutat i informació turística.

Amb una proposta similar a l’anterior, però en aquest cas de nit, el Barcelona Night Tour ofereix la possibilitat de gaudir d’una ruta nocturna pels llocs més icònics i espectaculars de Barcelona. La ruta nocturna disposa de guies oficials de Turisme de Barcelona en castellà, anglès i bilingüe català/castellà, així com accés al wifi gratuït.      

La Casa Batlló, la Pedrera, la Sagrada Família o el Monument a Colom formen part d’aquest emocionant viatge nocturn per viure la ciutat des d’un punt de vista diferent.

Trobareu tota la informació respecte d'aquests dos serveis en aquesta web.

 

El Telefèric de Montjuïc

El quart suggeriment us porta a volar pel cel de Barcelona, gràcies al Telefèric de Montjuïc. Durant els seus 750 metres de recorregut, podreu gaudir de les vistes que ofereix la ciutat i tindreu la possibilitat de visitar la Fundació Joan Miró, el Museu Nacional d’Art de Catalunya o el Poble Espanyol. Totes aquestes instal·lacions queden molt a prop d’un telefèric del qual podreu trobar més informació en aquest enllaç.  

Darrera modificació
dimarts, agost 9, 2022 - 12:48
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/gaudeix-de-lestiu-amb-transports-doci-de-tmb