Autor
Laura Martínez

Mohamed Mezghani renova mandat per cinc anys com a secretari general de la UITP

La Junta Executiva de l'Associació Internacional del Transport Públic (UITP) ha confirmat la reelecció de Mohamed Mezghani com a secretari general per a un nou mandat de cinc anys. La UITP agrupa 1.400 institucions, operadors, empreses i altres agents implicats en la mobilitat sostenible.

Mohamed Mezghani és el secretari general de la UITP des de l'any 2018, quan va començar el seu primer mandat el gener d'aquell any. De doble nacionalitat tunisenca i francesa, porta més de 30 anys treballant arreu del món en els camps del transport públic i la mobilitat urbana.

Com a secretari general, Mezghani va marcar-se com a prioritat ampliar l'abast del transport públic més enllà del servei. És a dir, l'objectiu és "redefinir el transport públic". La seva visió era adoptar solucions de mobilitat compartida i sota demanda per oferir un millor servei al consumidor final. Aquest punt ha estat ben valorat i adoptat pel sector.

Altres fites durant el seu primer mandat han sigut aconseguir un nou màxim històric dels membres de l'organització, l'enfortiment dels missatges de defensa de la UITP i la participació en més projectes finançats per tercers.

En l'actualitat, a banda de múltiples activitats i esdeveniments ja previstos per als anys vinents, els esforços se centren en la Cimera Mundial del Transport Públic de la UITP que tindrà lloc a Barcelona el juny del 2023.

 

Darrera modificació
dimarts, agost 2, 2022 - 12:57
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/mohamed-mezghani-renova-mandat-cinc-anys-com-secretari-general-de-uitp