26.07.2022
Autor
Premsa TMB

TMB redissenya la mobilitat entre l'Avinguda Carrilet i la Zona Franca

Subtítol

La posada en servei de l'L10 Sud de metro ha fet canviar els hàbits de mobilitat de les persones que utilitzaven la línia 110 de bus que, per tant, se suprimirà al setembre

La mobilitat en transport públic que va des de l'Avinguda Carrilet (l’Hospitalet de Llobregat) fins a la Zona Franca ha canviat els darrers mesos i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) redissenya ara els seus serveis en aquesta zona per oferir una proposta més eficient i adaptada als nous hàbits. La inauguració de les 3 darreres estacions de l’L10 Sud de metro el novembre de 2021 va portar a molts passatgers que utilitzaven la línia 110 de bus (d'Avinguda Carrilet a Zona Franca) a utilitzar el metro com a opció per arribar a la zona industrial (que compta amb sis estacions de metro), una opció que ha anat creixent entre els passatgers amb el final de les restriccions per la pandèmia.

Davant aquest canvi d'hàbits que mostren els estudis realitzats per TMB i les diferents alternatives de mobilitat que existeixen per fer aquest trajecte, TMB suprimirà a partir del 5 de setembre la línia 110 de bus. Per tant el divendres 2 de setembre serà l’últim dia que la línia estarà en funcionament. 

Totes les parades de la línia 110 de bus es troben molt pròximes caminant de les noves estacions de l'L10 Sud o de la ja existent Parc Logístic de l’L9 Sud, accessibles des de l’L1 a Avinguda Carrilet. A més, les línies 109 i 21 de bus donen servei també a part del recorregut actual de la línia 110.

Així les alternatives per al trajecte que cobreix la línia 110 de bus són les següents:

Per tal d’informar a totes les persones que actualment utilitzen la línia 110, TMB desplegarà una campanya informativa amb material que serà distribuït entre el passatge on es mostraran les dates i alternatives, avisos informatius a bord del bus i informadors que personalment atendran els dubtes i explicaran aquest canvi als usuaris i les usuàries de la línia 110 de bus.

Darrera modificació
26.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-redissenya-mobilitat-entre-lavinguda-carrilet-zona-franca