Autor
Redacció

TMB posa en marxa un programa d’acompanyament al personal de l’empresa que està en procés de jubilació

El propòsit principal és donar suport, tant en els tràmits administratius com en les qüestions de caràcter emocional i de gestió personal, als treballadors que estan a prop de la seva retirada laboral.

Transports Metropolitans de Barcelona ha engegat un programa d’acompanyament a la desvinculació (PAD), dirigit a aquelles persones que formen part de la plantilla de l’empresa i es troben a tocar de la jubilació. El PAD neix amb l’objectiu principal de donar suport a totes les qüestions, tant de caràcter emocional com de gestió personal o administrativa, a les persones d’aquest col·lectiu pròxim a la retirada laboral.

El programa aborda l’aspecte més personal i emocional i convida la persona a fer un viatge per una sèrie d’etapes-estacions, cadascuna de les quals l’acosta al seu destí, que és una jubilació joiosa. 

El PAD s’ha donat a conèixer amb una pàgina web interna que presenta diferents continguts. S’hi podrà trobar un vídeo en el qual cada mes un expert aborda temes d’interès i un taller assessorat per professionals on podran compartir, elaborar i crear aquells recursos necessaris per a aquesta etapa vital. També existeix un espai amb conferències, presencials i virtuals, on es posarà al corrent les persones interessades sobre les eines i habilitats per gaudir d’aquest viatge.

Un programa finalista

El programa PAD, presentat per TMB, va ser finalista dels Premis Impacta, atorgats per la Fundació Factor Humà, que reconeixen les tasques que porten a terme les organitzacions associades a la fundació, com és el cas de TMB.

TMB es va presentar en la categoria destinada a projectes liderats des de l'Àrea de Gestió de Persones que tenen un impacte positiu en l'organització, tant tangible com intangible. Els guardons d’aquest 2022 es van lliurar coincidint amb el 25è aniversari de la Fundació, que va ser promoguda per Mercè Sala, regidora de l’Ajuntament durant els anys 1979-1991 i presidenta de TMB durant 11 anys (1980-1991). El guanyador va ser l’Ajuntament de Barcelona amb la seva iniciativa Direcció per Valors.

 

 

 

 

Darrera modificació
dilluns, agost 1, 2022 - 10:09
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-posa-marxa-programa-dacompanyament-personal-de-lempresa-que-esta-proces-de-jubilacio