Autor
Redacció

TMB reconeix les persones treballadores que han participat en actuacions especials

La presidenta de TMB, Laia Bonet, i el conseller delegat, Gerardo Lertxundi, han mantingut avui una trobada amb els empleats que van participar en el naixement de l'Ángel al metro i amb l'Albert, comandament de bus que va salvar un nen de morir ofegat a plaça Urquinaona                                                                       

 

La direcció de TMB ha realitzat avui un acte de reconeixement a les persones treballadores de TMB que durant el passat mes de juny van participar en dues accions plenes d'humanitat, iniciativa i solidaritat: salvar la vida d'un nen i donar suport en el part de l'Ángel, nadó nascut a l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica. 

Així, durant aquesta trobada, en la que també ha participat la mare del nadó, la Cristina, la presidenta de TMB Laia Bonet, i el conseller delegat, Gerardo Lertxundi, han mantingut un agradable intercanvi d'impressions amb les persones treballadores.

La presidenta ha agraït la solidaritat, el compromís i la vocació de servei de la Vanesa, la Yolanda, i el Rubén, per la seva participació en el part, i de l'Albert, per la seva ràpida actuació amb un nen que va patir una aturada cardiorespiratòria a la plaça Urquinaona el passat 16 de juny. 

Presència de la mare del nadó

A l'acte també hi ha assistit la Cristina, la mare del nadó nascut el passat 22 de juny a l'estació de Ciutadella- Vila Olímpica. Acompanyada pels dos germans grans de l'Ángel, ha mostrat també la seva gratitud cap als treballadors que la van assistir durant el part i ha explicat que "l'estat de salut del nen és perfecte". 

La Cristina ha mantingut un diàleg amb la presidenta de TMB on ha explicat que "tot va passar en un tancar i obrir d'ulls, molt ràpid", mentre que Bonet destacava "la sort de trobar-se molt ben acompanyada pel personal de TMB" i amb l'arribada per casualitat "d'una persona sanitària que els va ajudar durant el part". 

La ràpida actuació de l'Albert

De la mateixa manera que amb l'arribada del nadó, Laia Bonet ha destacat la ràpida actuació de l'Albert, membre del comandament de bus i que compta amb nocions en primers auxilis. L'Albert va poder salvar la vida d'un nen que es va empassar un globus, fet que li va provocar una aturada cardiorespiratòria que el treballador va resoldre amb rapidesa i eficiència. La presidenta de TMB ha destacat "que coincidir amb l'Albert, que sabia bé el que es feia, va ser un altre acte de gran sort".

A la finalització de l'acte, la presidenta de TMB va fer entrega d'una canastreta a la mare de l'Ángel, així com d'uns llibres commemoratius de la història de TMB que també van ser entregats als membres homenatjats de la plantilla de TMB que protagonitzaven el reconeixement. 

Darrera modificació
dimecres, juliol 20, 2022 - 11:54
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-reconeix-persones-treballadores-que-han-participat-actuacions-especials