15.07.2022
Author
Premsa TMB

Transport públic per als concerts d’‘Eufòria’ al Palau Sant Jordi

Subtítol

TMB habilitarà demà dissabte un servei especial d’autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya

Amb motiu del concert d’Eufòria que tindrà lloc al Palau Sant Jordi demà, dissabte 16 de juliol (21 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada quan finalitzi el concert (aproximadament a partir de les 23 hores) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya - Palau Sant Jordi”.

Per pujar al Palau Sant Jordi TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que, amb motiu del concert de demà, dissabte 16 de juliol, es reforçarà de 18.30 h a 22 hores. Demà passat, diumenge 17 de juliol, el concert està programat per a les 17.30 hores, per la qual cosa la línia 150 es reforçarà tant de pujada (de 15 a 17.30 hores) com de baixada (de 18 a 20 hores).

Dissabte el metro funciona ininterrompudament durant tota la nit i diumenge fins a la mitjanit.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei (https://www.tmb.cat/ca/servei-metro-bus-barcelona/avisos) del web de TMB.

Darrera modificació
15.07.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-concerts-deuforia-palau-sant-jordi