Autor
Redacció

Els títols de les zones 2 i 3 per la T-mobilitat ja es poden adquirir als canals de venda de TMB

Els usuaris podran fer servir des d’aquest divendres la TMBapp o les màquines distribuïdores d’autovenda de TMB per carregar els títols integrats que permeten viatjar per les corones tarifàries 2 i 3

TMB activa des d’aquest divendres els seus canals de venda perquè els usuaris puguin carregar a la T-mobilitat els títols integrats corresponents a les zones 2 i 3. Així, les diferents màquines distribuïdores d’autovenda i la TMBapp, habiliten ja la possibilitat d’adquirir amb la tecnologia sense contacte, els títols integrats d’aquestes zones.

Tot l’àmbit ferroviari

D’aquesta manera, la T-mobilitat permet recórrer ja tot l’àmbit ferroviari de les tres primeres corones tarifàries de l’ATM de Barcelona, és a dir, en les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i de Rodalies de Catalunya.

Aquest àmbit se suma als 36 municipis de la zona de tarifa metropolitana, que comprèn tots els municipis de la zona 1 i alguns de la corona 2, on tots els modes de transport funcionen amb el nou sistema de validació sense contacte.

L’expansió territorial del sistema cap a les corones 2 i 3 és progressiva i s’hi aniran afegint tots els serveis d’autobusos d’aquest àmbit progressivament durant les properes setmanes.

Podeu trobar més informació sobre l’ús de la T-mobilitat en aquest enllaç de TMB

Darrera modificació
divendres, juliol 8, 2022 - 13:08
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/titols-de-zones-2-3-t-mobilitat-ja-es-poden-adquirir-canals-de-venda-de-tmb