Autor
Laura Martínez

Més de 50 obres als carrers de Barcelona durant l'estiu

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant el Comitè d'Obres i Mobilitat, ha presentat el catàleg d'obres d'estiu que s'han programat per aquest 2022. Es faran un total de 56 actuacions a la ciutat relacionades amb projectes d'urbanització, infraestructures i millora de qualitat de l'espai públic i serveis. Com és habitual aquesta planificació té com a objectiu minimitzar les afectacions i les molèsties que puguin causar. Per aquest motiu l'execució del gruix d'aquestes obres es farà durant l'estiu per aprofitar el descens de la mobilitat i de l'activitat docent i esportiva.

En l'àmbit del transport públic destaca especialment l'afectació ja iniciada a la L5 entre La Sagrera i El Carmel per obres de renovació de via i balast, travesses i fixacions. Fins al 31 de juliol hi hauran afectacions al tram La Sagrera - Horta i de l'1 al 31 d'agost al tram La Sagrera - El Carmel.

A partir de l'agost també es durà a terme un tall de servei de metro a l'L3 per actuacions sobre elements afectats per l'amiant. Aquesta afectació comportarà que l'estació de Drassanes estigui fora de servei entre els dies 1 i 17 d'agost (servei parcial entre Zona Universitària - Paral·lel i entre Liceu - Trinitat Nova). Pels mateixos treballs l'estació de Liceu també patirà les següents afectacions: entre l'11 i el 19 de juliol els trens no pararan a l'andana direcció Zona Universitària i entre el 20 i el 31 de juliol no ho faran a l'andana direcció Trinitat Nova.

 

 

 

Darrera modificació
dijous, juliol 7, 2022 - 13:54
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/mes-de-50-obres-carrers-de-barcelona-durant-lestiu