Autor
Redacció

Els busos clàssics de TMB visiten la festa major de la Florida a l’Hospitalet

Seguint amb la programació del Centenari de la Xarxa d’Autobusos de Barcelona, el dissabte 2 de juliol els tres millors autobusos d’època de la Fundació TMB estaran exposats i es podran visitar a l’Hospitalet de Llobregat, en una festa del comerç al carrer en el marc de la Festa Major de la Florida.

Els tres autobusos, que es podran visitar i conèixer-ne la història, seran el francès Chausson Urbas 59, que va cobrir línies metropolitanes del 1955 al 1976, el Dodge Brothers 240, model nord-americà que va arribar a Espanya l’any 1936 i va servir per transportar soldats durant la Guerra Civil, i l’Aclo Regent III, un vehicle britànic de dos pisos que va circular per Barcelona entre 1949 i 1965.

Els autobusos estaran exposats el dissabte, 2 de juliol, de 10 h a 13.30 h a l'avinguda Miraflores amb carrer Aigües de Llobregat, al barri de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat.

TMB està celebrant el Centenari de la primera Xarxa d’Autobusos de Barcelona durant tot aquest any 2022. Es tracta d’un programa d’activitats extens i per a tots els públics que pretén fer valdre el patrimoni històric de TMB, però també explicar el present i el futur de l’autobús urbà com a mode de moure’s sostenible, eficient i segur, amb la incorporació recent a la flota d’autobusos elèctrics i, darrerament, d’hidrogen d’origen verd.

Pots conèixer tota la programació i informació sobre el Centenari del Bus i aprofundir en la col·lecció d’autobusos clàssics de TMB a https://www.tmb.cat/ca/100-anys-de-bus.

Darrera modificació
divendres, juliol 1, 2022 - 09:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/historia/busos-classics-de-tmb-visiten-festa-major-de-florida-lhospitalet