Autor
Redacció

Treballadors de TMB assisteixen un part a l'estació de Ciutadella

La cabina del centre de gestió de l’estació de Ciutadella-Vila Olímpica es converteix en una sala de parts improvisada quan una mare que es dirigia a l’Hospital del Mar ha notat que se li avançava el part i ha hagut de ser atesa per tres agents d'atenció al client.

Un nadó anomenat Ángel ha nascut avui a les instal·lacions de l'estació de Ciutadella en un part assistit per treballadors de TMB i per una passatgera, que s'ha identificat com a inspectora sanitària. Els fets han ocorregut al voltant de les 10.45 del matí quan una passatgera, anomenada Cristina, es dirigia a l'Hospital del Mar per donar a llum.

La Cristina, que havia començat el trajecte a l'estació de Besòs Mar, tenia fortes contraccions en baixar a l'estació de Ciutadella i ha demanat ajuda als tres agents d'atenció al client que es trobaven a la cabina de l'estació. Així, la Vanesa, la Yolanda i el Rubén s'han posat en contacte amb el servei d'emergències per donar l'avís arran de la situació i han acomodat la Cristina dintre de la cabina. La casualitat ha permès que en el mateix moment una passatgera s'acostés als agents perquè li havia caigut el telèfon mòbil a la via. En conèixer la situació, la mateixa usuària s'ha identificat com a inspectora sanitària, i juntament amb els agents ha pogut assistir amb èxit el part de la Cristina. Moments després han arribat els serveis d'emergència, que ràpidament s'han fet càrrec de la situació i han traslladat la mare i el nadó a l'hospital, on es troben en perfecte estat.

Un aniversari

La casualitat ha fet que el fill de la Vanesa, una de les AAC que ha assistit el part, compleixi avui 20 anys. Així, des de TMB també volem felicitar el seu fill, el Daniel, per l'aniversari i per l'excel·lent tasca que la seva mare ha dut a terme avui. 

Des de TMB volem felicitar els pares pel naixement de l'Àngel, i la Vanessa, la Yolanda i el Rubén per la seva ràpida actuació. 

Darrera modificació
dijous, juliol 7, 2022 - 08:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/treballadors-de-tmb-assisteixen-part-lestacio-de-ciutadella