22.06.2022
Autor
Premsa TMB

Per la revetlla de Sant Joan el metro funcionarà 45 hores sense interrupció

Subtítol

Els trens circularan des de les 5 de la matinada de dijous, 23 de juny, fins a les 2 de la matinada del dia 25

Com cada any per la revetlla de Sant Joan, demà dijous, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dijous, 23 de juny, fins a les 2 de la matinada del dia 25 (és a dir, fins a la finalització del servei de divendres 24), de manera que funcionaran de forma continuada durant 45 hores.

Per la revetlla de Sant Joan es genera una mobilitat nocturna elevada a la ciutat de Barcelona i a la seva àrea metropolitana, a la qual TMB respondrà amb un increment de l’oferta de servei a Metro. Hi haurà un desplegament especial de personal en trens i estacions i es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat. Circularan fins a un 35% més de combois en algunes franges horàries per atendre l’afluència d’usuaris que es preveu que es desplacin en metro a la zona de platges i al centre de la ciutat per celebrar la revetlla, amb especial atenció a les estacions més freqüentades, com ara les del front marítim de la línia 4 (Ciutadella / Vila Olímpica, Barceloneta i El Maresme / Fòrum), els enllaços més cèntrics amb aquesta línia, (Urquinaona, Verdaguer i Passeig de Gràcia), així com les estacions de Catalunya i d’Espanya. Es recorda l’obligatorietat d’ús de la mascareta a bord dels vehicles

Així, amb vuit línies de metro i 159 estacions obertes ininterrompudament, TMB contribueix a la mobilitat amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments de la ciutadania.

Per a més informació es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
22.06.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/revetlla-de-sant-joan-metro-funcionara-45-hores-sense-interrupcio-0