Autor
Redacció

Alberto Lorente: el conductor de bus que travessa les aigües per causes solidàries

El darrer repte solidari d’Alberto Lorente, segur que no l’últim, té data i xifres: el passat diumenge va completar nedant una volta a l’illa de Mallorca, en nou etapes i al llarg de més de 300 quilòmetres.

Alberto Lorente és conductor de bus de TMB al Centre Operatiu de Negoci de Zona Franca, però no només. També és un atleta que es marca reptes solidaris que requereixen gran resistència física i mental per portar-los a terme.

L'últim, fer una volta nedant a l’illa de Mallorca. Aquest desafiament –que van recollir diversos mitjans de comunicació, com el que compartim a sota– tenia la finalitat de recaptar fons i donar visibilitat a l'Associació de Mares i Pares d'Infants amb Càncer a les Balears, ASPANOB.

L’Alberto va completar la volta en nou etapes, que va acabar diumenge passat, i va recórrer més de 300 quilòmetres. Però abans ja s’havia marcat altres fites, com la que el va portar a batre el rècord Guinness per nedar la distància més llarga a cegues i en mar obert.

Si voleu descobrir més detalls de les activitats esportives i solidàries de l’Alberto, a qui es coneix com el Hombre de las Aguas, podeu entrar al seu compte d’Instagram.

Darrera modificació
dimecres, juny 15, 2022 - 16:03
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/alberto-lorente-conductor-de-bus-que-travessa-aigues-causes-solidaries