Autor
Redacció

La T-16 s'incorpora a la T-mobilitat per viatjar entre els municipis de la zona tarifària 1

La podran demanar aquelles famílies amb nens i nenes que compleixin els requisits i encara no disposin del títol; les famílies que ja tinguin una T-16 rebran automàticament el nou format a casa durant el 2022 sense haver de fer cap gestió

L'abonament T-16 se suma avui a la col·lecció de títols de transport que ja es poden carregar per fer-se servir amb la T-mobilitat. El títol estarà disponible per als 18 municipis de la primera corona metropolitana i per ara el podran demanar les famílies amb menors de 4 a 16 anys que encara no tinguin la T-16, és a dir, les noves altes. Ho podran fer telemàticament a través del web T-16.cat i, de forma presencial, al Centre d’atenció i informació de la T-mobilitat, amb cita prèvia. El nou format tindrà un cost de 4,5 euros, equivalent al cost de qualsevol targeta T-mobilitat, tot i que el títol pròpiament segueixi sent gratuït.

De la mateixa manera, les famílies que ja siguin usuàries de la T-16 rebran automàticament el nou format durant la segona meitat del 2022. No hauran de fer cap gestió per rebre-la i, fins que la tinguin, hauran de seguir utilitzant el sistema magnètic convencional, com fins ara.

Amb aquesta nova incorporació a la família T-mobilitat, els usuaris veuen com les opcions per viatjar s'amplien: la T-jove, la T-casual, la T-usual i la T-familiar ja formaven part de la tecnologia sense contacte a la qual ara s'afegeix aquest títol per als més joves. 

 

Darrera modificació
dimarts, juny 14, 2022 - 13:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/t-16-sincorpora-t-mobilitat-viatjar-entre-municipis-de-zona-tarifaria-1