01.06.2022
Autor
Premsa TMB

Transport públic per al festival Primavera Sound 2022

Subtítol

Un servei especial de bus enllaçarà les nits del 3, 4, 5, 9, 10 i 12 de juny el Parc del Fòrum amb la plaça Catalunya

Amb motiu de la programació dels concerts del Primavera Sound 2022 del dijous 2 de juny al diumenge 12 de juny al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà l’oferta de transport públic a les necessitats de l’esdeveniment i posarà en funcionament dos serveis nocturns d’autobusos llançadora els deu dies que dura el festival de música.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, la línia groga, a 150 metres del recinte on es faran els concerts.

El funcionament del metro, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats aquestes nits.

Serveis de bus especials per connectar amb plaça de Catalunya

S’han programat dos serveis especials d’autobusos, amb l’indicador de línia “Primavera Sound”, tots dos amb direcció a plaça Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, diverses línies de bus regulars de TMB, NitBus i altres línies de bus). El bitllet especial per a aquests serveis especials de bus el dispensarà de franc l’organització del festival.

Un d’aquests dos serveis farà el recorregut des del passeig de Taulat fins a la plaça de Catalunya i funcionarà les nits del 3, 4, 5, 10, 11 i 12 de juny en els següents horaris:

  • Nits de dijous a divendres: de 12 de la nit a 5 de la matinada
  • Nits de divendres a dissabte: de 2 a 5 de la matinada
  • Nits de dissabte a diumenge: de 4 de la matinada a 7 del matí

La segona llançadora de bus circularà des del Parc del Fòrum fins a la plaça de Catalunya i funcionarà les nits de dijous a divendres, de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge de 12 de la nit a 4 de la matinada.

Al Parc del Fòrum també arriben les línies regulars de bus H12, H14, H16, V29, V31, V33, 7 i 136.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB i a la pàgina oficial del festival.

Darrera modificació
01.06.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-festival-primavera-sound-2022