Autor
Sergi Estudillo

Barcelona’t amb TMB, una campanya per guanyar usuaris al transport públic

'Barcelona’t amb TMB' és la campanya de potenciació de l’ús del transport públic que posa en marxa aquesta setmana Transports Metropolitans de Barcelona.

La pandèmia per coronavirus va provocar un descens significatiu d’usuaris en la utilització del transport públic que van modificar els seus hàbits de mobilitat i va incrementar l’ús del transport privat, provocant de nou un increment de la contaminació i de la congestió del trànsit a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Ara, la campanya Barcelona’t amb TMB pretén recuperar i incrementar el nombre d’usuaris del transport públic destacant els valors de viatjar a les xarxes de TMB i reforçant l’orgull de viure a Barcelona i a cadascun dels municipis on la companyia presta servei.

La primera fase de la campanya, que no suposarà un increment del pressupost de publicitat, es mostrarà principalment en suports propis de TMB (autobusos, opis de metro, suports digitals...) i es complementarà amb insercions en premsa, falques de ràdio i un espot audiovisual.

Darrera modificació
dijous, maig 26, 2022 - 12:10
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/barcelonat-amb-tmb-campanya-guanyar-usuaris-transport-public