Autor
Redacció

TMB premia la treballadora que va inspirar el cartell del centenari de la xarxa de bus

Laia Bonet, presidenta de TMB, ha fet l’entrega a Laura Carrillo d’un viatge a Londres per a dues persones, gentilesa de Vueling, i d’una estada que inclou 2 nits d’hotel i la visita guiada al Museu del Transport de Londres.

La representació gràfica d’un autobús Tilling Stevens del 1922 li va valdre a la treballadora de TMB Laura Carrillo guanyar el concurs de disseny del cartell per a les celebracions del centenari de bus. El concurs es va convocar el passat mes de novembre entre l’equip humà de TMB per tal de trobar la imatge del cartell per a la celebració dels 100 anys de la creació i posada en marxa de la primera xarxa d’autobusos a la ciutat de Barcelona. Les bases van consistir en la presentació d’obres originals i inèdites entre les quals un jurat professional va seleccionar la proposta guanyadora. 

Així, la presidenta de TMB, Laia Bonet, li ha entregat avui el premi a la guanyadora, consistent en un viatge a Londres per a dues persones, amb vols gentilesa de l’aerolínia Vueling, dues nits d’hotel incloses i una visita guiada al Museu del Transport de la capital britànica.

El cartell ens presenta un dibuix inacabat del primer autobús que va començar a circular pels carrers de Barcelona, el Tilling Stevens, que ens diu la Laura que simbolitza “l’inici que segueix evolucionant”. De fons, la nova xarxa de Bus, “com a símbol del present”, que vol representar que el bus no només ens porta, sinó que també ens acosta al futur de la innovació.

Altres idees finalistes

Cal destacar, a més de la proposta guanyadora, les obres presentades per altres treballadors de TMB, com les d’Alfredo Segarra i Raül Alonso, primer i segon finalista respectivament, que van rebre com a premi dues entrades per al telefèric de Montjuïc i dues entrades per al Barcelona Bus Turístic.

 

 

Més activitats pel centenari

Us recordem que a la web del centenari podeu seguir trobant totes les activitats referents a aquesta celebració que s’han dissenyat al llarg de tot l’any i també una explicació de com es va dissenyar l’obra guanyadora.

Darrera modificació
dimecres, maig 11, 2022 - 09:49
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-premia-treballadora-que-va-inspirar-cartell-centenari-de-xarxa-de-bus