Autor
Laura Martínez

El bitllet senzill, només amb targeta bancària a tots els busos TMB

Deixa de funcionar el servei de venda del bitllet senzill de bus a través de TMB App amb validació amb codi QR

Amb la posada en marxa del sistema de pagament i validació del bitllet senzill d'autobús amb targeta bancària i la seva extensió al 100% de la flota de les línies regulars de TMB deixa d'estar operatiu el servei de compra via TMB App amb validació per codi QR. 

Aquest sistema, que permetia la compra en línia i la validació del bitllet senzill d'autobús amb el mòbil, va néixer en temps rècord arran de l'emergència sanitària per la covid-19, ja que els conductors d’autobús no venien bitllets ni feien atenció al client. 

Ara comptem amb el pagament i validació del bitllet senzill d’autobús amb les validadores EMV (Europay Mastercard Visa) que admet targetes de dèbit i de crèdit de les principals marques, així com els dispositius mòbils en què puguin estar integrades, com ara telèfons i rellotges intel·ligents. En el moment de pujar a l'autobús n'hi ha prou d'acostar la targeta o el dispositiu al lector —situat al costat del lloc de conducció— que capta les dades i gestiona la compra del bitllet senzill a través de la passarel·la de pagament. La transacció electrònica és alhora la prova de disposar de títol vàlid en cas d'una inspecció de bitllets, ja que el terminal d’inspecció hi té accés, de manera que no és necessari el tiquet.

Darrera modificació
dijous, maig 5, 2022 - 14:18
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/bitllet-senzill-nomes-amb-targeta-bancaria-tots-busos-tmb