13.04.2022
Author
Premsa TMB

Transport públic al Camp Nou per demà dijous, 14 d’abril (Barça – Eintracht Frankfurt)

Subtítol

Es reforça el servei de metro amb més trens a les línies 3 i 5 i amb més personal a les estacions de més afluència

Amb motiu del partit de quarts de final de la Lliga Europa de la UEFA que es juga avui al Camp Nou (sense restriccions d’aforament), TMB reforça el servei de metro. El partit entre el FC Barcelona i l‘Eintracht Frankfurt es disputa a partir de les 21 hores demà dijous, 14 d’abril.

Per facilitar la mobilitat dels espectadors amb transport públic, es reforçaran amb més trens en circulació les línies de metro que condueixen al Camp Nou, L3 i L5, després del partit. També es disposarà més personal a les estacions properes a l’estadi, com Collblanc, Les Corts o Ernest Lluch. Recordeu que a la línia 5 no hi ha servei de metro al tram Diagonal - Vilapicina (https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tram-diagonal-vilapicina-de-ll5-tanca-10-dies-setmana-santa-obres-de-millora) per obres de millora. Als altres trams, és a dir entre Cornellà Centre i Diagonal, d'una banda, i entre Vilapicina i Vall d'Hebron, d'altra es dona servei amb normalitat. Dijous Sant, vigília de festiu, el metro funciona fins a les 2 de la matinada.

Les línies d’autobús D20, H8, V1, V3, V5, 52, 54, 59, 70 i 157 també porten fins a l’estadi.

Darrera modificació
15.04.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-camp-nou-dema-dijous-14-dabril-barca-eintracht-frankfurt