Autor
Redacció

Els autobusos deixen de pujar per la Via Laietana per les obres de reforma

Les línies regulars V15, V17 i 47 i la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic segueixen itineraris alternatius a partir d’aquest cap de setmana.

A causa de les obres de transformació de la Via Laietana, comencen unes restriccions al trànsit ascendent de vehicles per aquesta artèria urbana que afecten els autobusos de TMB. Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, en sentit mar es manté el carril bus i un carril de circulació per al vehicle privat.

El tall de trànsit serà total en sentit ascendent entre la plaça d'Urquinaona i la d'Antoni Maura (no afecta la línia 120, el bus del barri de Ciutat Vella, que gira per Francesc Cambó). Així, a partir del diumenge 10 d’abril, les línies V15, V17 i 47 deixen de pujar per la Via Laietana i es desvien per l’avinguda Marquès de l’Argentera, el passeig Picasso, el passeig Lluís Companys i la ronda Sant Pere, on s’habiliten sis parades noves.

Pel mateix motiu, la Ruta Vermella del Barcelona Bus Turístic ja no pujarà per la Via Laietana a partir del dissabte 9 d’abril. En aquest cas l’itinerari alternatiu comença després del Port Olímpic, des d’on agafa el carrer Marina, la Meridiana, Zamora i Ali Bei per incorporar-se al recorregut habitual per la ronda de Sant Pere i arribar a la parada emblemàtica de la plaça Catalunya. En aquest trajecte es creen dues parades noves, Glòries i Arc de Triomf - Barcelona Nord, i es rebateja la parada del Port Olímpic com a Port Olímpic - Zoo.

Darrera modificació
divendres, abril 8, 2022 - 14:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/autobusos-deixen-de-pujar-laietana-obres-de-reforma