Autor
Laura Martínez

El Centenari de la Xarxa de Bus també per als més petits amb Pilarín Bayés

Si fa pocs dies vam presentar al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona el llibre Els autobusos a Barcelona: 100 anys fent xarxa (1922 - 2022), escrit per Ricard Fernández i Valentí, gran coneixedor de la història del transport públic i de la ciutat de Barcelona, ahir va ser el torn de donar a conèixer La petita història de la Xarxa de bus de Barcelona. 

Els seus autors, Pilarín Bayés (il·lustradora), i Daniel Venteo (textos), van comptar amb un públic ben especial, els alumnes de tercer i quart de primària de l'escola Turó Blau de Sant Andreu. Aquest llibre, que repassa un segle de la nostra xarxa d'autobusos, és part d’una col·lecció de més de 300 volums que van començar a publicar-se l’any 1993 i han explicat la història de grans artistes, persones il·lustres, edificis i modes de transport.

Durant la presentació els autors van compartir anècdotes i consells amb els infants, que, a banda d'emportar-se un exemplar signat del llibre, van visitar els autobusos històrics que es van exhibir durant l'activitat.

Darrera modificació
dimecres, abril 6, 2022 - 09:14

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/centenari-de-xarxa-de-bus-tambe-mes-petits-amb-pilarin-bayes