Autor
Redacció

Vídeo: els pròxims passos de la T-mobilitat, explicats pel director general de l’ATM

El director general de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Pere Torres, va intervenir dimarts passat a la tarda a la comissió d'Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona ​​per explicar el calendari d’implementació de la T-mobilitat, el nou sistema digital per viatjar per la xarxa de transport públic.

En la seva exposició, Torres va detallar que actualment hi ha 145.000 usuaris donats d'alta a la T-mobilitat que estan fent 140.000 validacions diàries en el conjunt d’operadors a l’àrea metropolitana, el 70% de les quals amb la T-usual, l’abonament mensual de tarifa plana. Altres modalitats que estan activades són la T-jove i les variants d’aquests dos títols per a famílies monoparentals i famílies nombroses.

A més, va explicar que els propers títols a integrar-se a la T-mobilitat seran la T-casual, la T-16 i la T-familiar, abans de l'estiu, i que durant el tercer trimestre de l'any ho faran els altres títols multiviatge i els propis dels operadors. La previsió és que durant el 2023 la T-mobilitat s’hagi estès del tot i substitueixi els actuals bitllets i abonaments de banda magnètica.

El vídeo que compartim recull la totalitat de la sessió, en què l’exposició de Pere Torres ocupa els primers 5 minuts aproximadament.  

Darrera modificació
dijous, març 17, 2022 - 08:08
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/video-proxims-passos-de-t-mobilitat-explicats-director-general-de-latm