Autor
Redacció

Un rècord Guinness pendent: recórrer tot el metro de Barcelona en el mínim de temps

Un article a ElNacional.cat es preguntava fa uns mesos sobre quant es trigaria a recórrer, sense deixar-ne una, totes les estacions del metro de Barcelona. I, fins i tot, acabava llançant un repte amb un “qui s’anima?”.

A finals de l’any passat, tres joves van portar a terme aquest experiment al metro de Madrid. Van trigar 15 hores, 28 minuts i 36,64 segons en recórrer tota la xarxa. A diferència del que havia fet l’any 2017 Adham Fisher, no pretenien marcar un rècord oficial, sinó reivindicar l’ús del transport públic després de la pandèmia.

Fisher, a qui alguns anomenen un commuter extrem, s’ha marcat reptes en diferents xarxes de metro o autobús en diversos països, inclosa la xarxa de metro de Barcelona, que va recórrer l’any 2012 en 4 hores, 49 minuts i 45 segons (llavors hi havia 139 estacions, ara en són 165).

En el seu article a ElNacional.cat, el periodista Jordi Palmer planteja qüestions per a qui vulgui entomar el desafiament: per exemple, quins transbordaments s’utilitzarien, o temes logístics com la prohibició de menjar i beure al metro. Doncs això, qui s’anima?

Darrera modificació
dimecres, març 16, 2022 - 10:53
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/record-guinness-pendent-recorrer-tot-metro-de-barcelona-minim-de-temps