04.03.2022
Autor
Premsa TMB

Aturada tècnica del funicular de Montjuïc per revisió, del 7 al 27 de març

Subtítol

TMB habilitarà com a alternativa un servei especial d'autobús i també recomana utilitzar les línies regulars 55 i 150

El funicular de Montjuïc tancarà les seves portes al públic de manera temporal durant tres setmanes, del dilluns 7 fins al diumenge 27 de març, tots dos inclosos, per portar a terme les tasques obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions.

Durant els treballs de revisió del Funicular, entre Paral·lel i Parc de Montjuïc, TMB recomana fer servir com a alternativa el servei especial d’autobús, que funcionarà amb el mateix horari que el Funicular (de 7.30 a 20 hores els dies feiners i de 9 a 20 hores els caps de setmana i festius).

També arriba a Miramar la línia 150 de bus (Plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. La línia 55 (Parc de Montjuïc - Pl. Catalana) puja a Montjuïc des del carrer Lleida i té la terminal al costat de l’estació superior del Funicular. El recorregut, els horaris i les parades de les línies es poden consultar al web de TMB.

S’informarà del tall temporal amb cartells a l’estació de metro de Paral·lel (L2 i L3) i a les del mateix Funicular. L’altre transport per cable de Montjuïc, el Telefèric, va començar la seva aturada tècnica anual per revisió el 28 de febrer i reobrirà el 4 d’abril. 

El funicular de Montjuïc va ser construït per a l’Exposició Internacional del 1929 i es va reinaugurar el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics. L’any 2002 es va integrar a la xarxa de metro i actualment enllaça l’estació de metro de Paral·lel, de les línies 2 i 3, amb l’avinguda Miramar.

Darrera modificació
07.03.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/aturada-tecnica-funicular-de-montjuic-revisio-7-27-de-marc