24.02.2022
Autor
Premsa TMB

Aturada tècnica del telefèric de Montjuïc per revisió, del 28 de febrer al 3 d’abril

Subtítol

Com a alternativa, TMB recomana la línia 150 de bus, que arriba fins al Castell de Montjuïc des de la plaça d'Espanya

El telefèric de Montjuïc tancarà les portes al públic de manera temporal a partir del dilluns 28 de febrer fins al diumenge 3 d’abril, tots dos inclosos, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de la instal·lació.

Enguany, l’aturada tècnica del Telefèric és de cinc setmanes, temps en què primerament es durà a terme la segona part d’una revisió completa o gran revisió, preceptiva segons la normativa de transport per cable en haver superat les 22.500 hores de funcionament. La primera part d’aquests treballs de manteniment, que s’han dividit en dues fases, es va executar el primer trimestre del 2021. Les dues últimes setmanes de l’aturada es reserven per fer la substitució del cable tractor i les proves de càrrega corresponents, així com uns assajos dels procediments de seguretat i evacuació.

L’altre transport per cable que opera TMB, el funicular de Montjuïc, també farà el seu manteniment anual pròximament, del 7 al 27 de març.

Durant els treballs de revisió del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (Plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
24.02.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/aturada-tecnica-teleferic-de-montjuic-revisio-28-de-febrer-3-dabril