Autor
Redacció

La T-mobilitat incorpora títols bonificats per a famílies monoparentals i nombroses

La T-usual i la T-jove d’una zona ja es poden adquirir en format digital en les modalitats FM/FN general i especial per a les persones acreditades.

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, incorpora des d'ara el perfil bonificat per a famílies monoparentals i nombroses i els títols T-usual i T-jove FM/FN general i especial d’una zona, segons ha informat avui l’Autoritat del Transport Metropolità. Amb aquest pas, les famílies que ho acreditin podran disposar d’aquests títols als preus bonificats i en el nou sistema digital per viatjar entre els 36 municipis de l’àmbit metropolità de Barcelona.

L’acreditació es fa un sol cop. Les persones interessades han de presentar en una oficina presencial de la xarxa la documentació requerida, que és la mateixa que s’ha demanat fins ara amb el sistema magnètic. Un cop verificada per part del personal d’atenció, la persona ja disposarà del perfil actiu mentre estigui vigent la condició familiar i podrà recarregar els títols bonificats a les màquines d’autovenda i les aplicacions oficials de T-mobilitat de forma autònoma.

Aquesta presentació de documentació es podrà dur a terme al Centre T-mobilitat, als punts habilitats de la xarxa de transport públic, entre els quals hi ha els quioscos especialitzats situats a la xarxa de metro, amb cita prèvia, i també mitjançant el formulari disponible al web de TMB.

Anteriorment ja s’havien inclòs a la T-mobilitat els títols T-usual i T-jove d’1 zona sense bonificació. Progressivament s’hi aniran incorporant més zones i títols integrats.

Darrera modificació
divendres, febrer 18, 2022 - 13:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/t-mobilitat-incorpora-titols-bonificats-families-monoparentals-nombroses