Autor
Redacció

Els autobusos de Las Palmas 'recepten' Guaguacetamol contra la congestió

Els avantatges del transport col·lectiu per a la salut de les persones i el medi ambient són molts i coneguts. Per això és important conscienciar sobre la importància de prioritzar els modes sostenibles de mobilitat per davant del vehicle privat.

L’Ajuntament de Las Palmas de Gran Canaria i l’empresa Guaguas Municipales (els autobusos de la ciutat) han trobat una simpàtica forma de traslladar un missatge favorable al transport públic: receptar Guaguacetamol.

Fent servir el format d’un típic espot de medicaments, i creant una molt creïble capsa de Guaguacetamol, els responsables de la iniciativa ens recomanen prendre’l per a la congestió, l’estrès o el mal de cap i oïda que poden causar els embussos i les disputes de trànsit.

El Guaguacetamol fa publicitat del seu triple efecte (segur, responsable i sostenible) gràcies a ingredients com la vitamina G o el mediambientol. A més dels anuncis en diferents suports, la campanya ha inclòs el repartiment de capses d’aquest remei que contenien consells saludables i un bitllet amb dos viatges per fer servir el transport públic.  

Darrera modificació
dimecres, febrer 9, 2022 - 08:08
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/autobusos-de-las-palmas-recepten-guaguacetamol-contra-congestio