Autor
Redacció

Finalitza la renovació de l'enclavament de les cotxeres de metro de Sant Genís

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori ha finalitzat les obres de renovació  de l’enclavament que controla els tallers i les cotxeres de Sant Genís de la línia 3 de metro. Aquesta actuació permet millorar l’eficiència i fiabilitat del servei i s’afegeix a les renovacions d’enclavaments en altres punts de la xarxa de metro que ha dut a terme el Departament en els últims dos anys, per un valor total de prop de 13 milions d’euros.

L’enclavament és l’element principal d’un sistema de senyalització ferroviària que gestiona i controla la circulació segura dels trens en una àrea ferroviària determinada, com pot ser un tram de línia de metro amb diverses estacions, o bé uns tallers o cotxeres. A Sant Genís, base de manteniment i dipòsit de trens de l’L3, l’enclavament d’última generació augmenta el nivell d’eficiència, de disponibilitat i de seguretat, de manera que proporciona millor servei.

En paral·lel, el Departament està redactant el projecte per a l’ampliació dels tallers i les cotxeres de Sant Genís, amb l’objectiu d’adaptar aquestes instal·lacions a l’increment d’oferta que s’ha produït en aquesta línia i al que està previst.

 Més informació a la nota de premsa del Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

 

Darrera modificació
dilluns, febrer 7, 2022 - 11:42
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/finalitza-renovacio-de-lenclavament-de-cotxeres-de-metro-de-sant-genis