Autor
Carme Becerra

Nou model de marquesina per a les parades d'autobús en municipis metropolitans

L'AMB preveu implantar el nou disseny en 260 punts des d'ara fins al 2027. Les millores són tecnològiques, funcionals, de seguretat i estètiques respecte de l'anterior.

El vicepresident de mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, va presentar ahir, juntament amb l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, com seran les futures marquesines del Bus Metropolità, fins a 260, que s’instal·laran en diferents municipis de l’àmbit metropolità (en part dels quals opera TMB) d’aquí al 2027.

En la presentació del nou disseny, tant Antoni Poveda com Núria Parlon van destacar la importància de millorar el transport públic per la incidència que té en la qualitat de vida dels ciutadans.

Les millores concretes estan relacionades amb l’increment del confort i de l'accessibilitat, una major visibilitat i seguretat per als usuaris, la fabricació amb materials reciclats, la menor despesa energètica o l’impuls a la informació a l’usuari.  

Com a exemple es va mostrar el nou disseny aplicat a una parada a Santa Coloma que, entre altres autobusos, utilitza la línia V33 que opera TMB. Trobareu tota la informació a la nota de premsa de l’AMB.

Darrera modificació
dijous, gener 20, 2022 - 11:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/nou-model-de-marquesina-parades-dautobus-municipis-metropolitans