Autor
Redacció

Nova fase d’implantació de la T-mobilitat amb la T-usual i la T-jove a preus habituals

Ha finalitzat el període en el qual els títols eren de curta durada i preu rebaixat. Unes 60.000 persones s’han donat d’alta en el nou sistema de viatjar a l’àrea de Barcelona.

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, entra aquest 23 de desembre en una nova fase d’implantació en la qual els preus i les condicions de la targeta recarregable i els títols que s’hi poden carregar seran els habituals, segons ha informat l’ATM en un comunicat.

Els títols que es podran utilitzar en aquesta nova fase del desplegament del sistema són la T-usual i la T-jove d’1 zona, amb una tarifa i validesa de 40 euros per 30 dies, en el cas del títol mensual, i de 80 euros per 90 dies, en el cas del títol per a persones de menys de 25 anys. Adquirir la targeta T-mobilitat val ara 4,5 euros, el preu habitual aprovat pel Consell d’Administració de l’ATM de Barcelona. També és possible viatjar directament amb els mòbils Android amb NFC; en aquest cas, el cost de la funcionalitat és d’1 euro.

Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, unes 60.000 persones s’han donat d’alta i ja viatgen habitualment amb la T-mobilitat, majoritàriament amb targeta física però també amb el telèfon mòbil.

Darrera modificació
dijous, desembre 23, 2021 - 18:22
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/nova-fase-dimplantacio-de-t-mobilitat-amb-t-usual-t-jove-preus-habituals