Autor
Redacció

El transport públic de l’àrea de Barcelona mantindrà invariables les tarifes per segon any

El 2022 també continuarà existint la mateixa gamma de títols del sistema tarifari integrat, que allargaran la vigència fins al final de l'any.

El consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha decidit avui mantenir les tarifes del sistema integrat de transport públic de la regió de Barcelona per al pròxim 2022. Tampoc variarà l’oferta de títols, que seguirà sent la mateixa que durant el 2021, segons va indicar l'ATM en un comunicat. En realitat seran els títols i preus del 2020, perquè fa un any ja es van congelar.

La decisió s’ha pres per contribuir a “fer front a l'impacte negatiu que la pandèmia té per a moltes persones i famílies”, segons indica el comunicat difós per l’ATM,  amb la confiança que el finançament addicional del sistema permetrà afrontar “reptes importants com ara el reforç, la renovació i la descarbonització de la flota d'autobusos, per contribuir a la reducció del trànsit privat, el reforç i modernització del servei de metro i la digitalització del transport, entre d’altres”.

El manteniment de les tarifes permetrà ampliar la vigència dels títols adquirits durant el 2021, que no caducaran fins al 31 de desembre del 2022. En el cas de la T-verda, la T-16 i la T-compensació covid, mantindran la data de caducitat pròpia de cada títol.

Darrera modificació
dijous, desembre 23, 2021 - 18:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/transport-public-de-larea-de-barcelona-mantindra-invariables-tarifes-segon-any