Autor
Redacció

TMB felicita les festes amb un homenatge als cent anys de la xarxa d’autobusos

La campanya nadalenca corporativa del 2021 ja és al carrer i es pot veure als diferents suports de les xarxes i als canals digitals habituals amb el lema El Nadal viatja amb TMB.

Com cada any, TMB vol transmetre a tothom els millors desitjos per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis junt amb una recomanació de fer servir el transport públic per aconseguir unes ciutats més netes i saludables. És el moment de recordar que escollir el transport públic, que s’ha reforçat, és l’opció més responsable i sostenible.

Els missatges de la campanya, amb el lema El Nadal viatja amb TMB, es poden veure en suports publicitaris de les xarxes de metro i autobusos, així com als canals digitals de l’empresa.

L’any que s’acosta, el 2022, serà el del centenari de la creació de la xarxa d’autobusos de Barcelona, a càrrec de l’empresa CGA. Per això la felicitació digital de TMB fa referència a aquesta efemèride amb la imatge de l’autobús Tilling Stevens, representatiu de les línies que es van posar en servei el 1922. La imatge s’acompanya amb la música de Jingle Bells a ritme de ragtime i el text “Cent anys de mobilitat a Barcelona, mirant cap al futur. Cent anys desitjant-te el millor. Cent anys de la xarxa de bus (1922-2022). Bones festes!”.

Justament, la Fundació TMB està restaurant un model de Tilling Stevens de dos pisos com els que van travessar diàriament Barcelona fa un segle perquè sigui l’estrella de les celebracions de l’any que ve.

Darrera modificació
dilluns, desembre 20, 2021 - 08:16
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-felicita-festes-amb-homenatge-cent-anys-de-xarxa-dautobusos