14.12.2021
Author
Premsa TMB

Transport públic per a la presentació de l’equip de LoL d’Ibai & Piqué al Palau Sant Jordi

Subtítol

TMB habilitarà demà dimecres un servei especial d’autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya

Amb motiu de l’espectacle de presentació de l’equip de League of Legends d’Ibai & Piqué que tindrà lloc al Palau Sant Jordi demà dimecres, 15 de desembre (19 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà un servei especial d’autobusos de baixada quan finalitzi l’esdeveniment (a partir de les 22.30 hores aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquest servei seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya - Palau Sant Jordi”.

Per pujar al Palau Sant Jordi TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que, amb motiu de l’espectacle, es reforçarà demà dimecres de 16.30 h a 19 hores. 

Dimecres el metro funciona fins a les 12 de la nit. 

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei (https://www.tmb.cat/ca/transport-barcelona/servei-metro-bus?_estatdelservei_WAR_estatdelserveiportlet_redirect=/es/home/-/estat-del-servei/bitllets-i-tarifes) del web de TMB.
 

Darrera modificació
16.12.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-presentacio-de-lequip-de-lol-dibai-pique-palau-sant-jordi