Autor
Redacció

Una distinció que lloa la professionalitat de la gent del transport públic davant la covid

L’alcaldessa lliura la Medalla d’Honor de Barcelona a una representació dels treballadors i treballadores de TMB en un acte solemne al Saló de Cent.

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, i una representació d’empleats de Metro i Autobusos van rebre ahir la Medalla d’Honor de Barcelona 2021 en un acte presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, en què es va reconèixer la tasca de la societat barcelonina en la lluita contra la covid-19 i els valors que ha fet falta posar en joc.

Van recollir la distinció una agent d'atenció al client de Metro i un conductor d'autobús, en representació de tots els treballadors i treballadores de TMB, acompanyants del conseller delegat, Gerardo Lertxundi.

La sessió plenària del Consell Municipal de l'Ajuntament de Barcelona va aprovar el 23 de juliol les Medalles d’Honor de Barcelona 2021, una de les quals ha correspost als treballadors i treballadores de TMB pel seu paper durant la crisi sanitària, en què "han hagut de fer front a circumstàncies excepcionals tot demostrant una gran vocació de servei públic". Les altres quatre Medalles d’Honor de l’àmbit ciutat les van recollir treballadors i treballadores de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS), la Federació Catalana de Salut Mental, la Xarxa dels Drets dels Infants i la coordinadora Residències 5+1. A banda se n’han atorgat 20 més a proposta dels Consells de Districte.

Aquest reconeixement posa en valor la tasca en la lluita contra la covid-19 dels centenars d’herois i heroïnes de TMB que van plantar cara al virus i van saber fer front a la crisi sanitària mantenint cada dia en marxa un servei tan essencial com el transport públic.

Foto de família dels premiats amb l'alcaldessa i regidors de l'Ajuntament / Foto: Pep Herrero

Darrera modificació
dimecres, desembre 1, 2021 - 11:49
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/distincio-que-lloa-professionalitat-de-gent-transport-public-davant-covid