Autor
Redacció

Comença la nova temporada del Barcelona Christmas Tour

La ruta per la il·luminació nadalenca, incrementada i renovada aquest any, funcionarà cada dia del 26 de novembre al 2 de gener.

Novament, aquest Nadal Barcelona té una ruta nocturna a bord d’un bus turístic de dos pisos per gaudir de la il·luminació dels carrers més cèntrics, que s’ha ampliat i renovat amb dissenys de l’Estudi Antoni Arola. El Barcelona Christmas Tour 2021, de TMB i Turisme de Barcelona, funcionarà del 26 de novembre al 2 de gener (excepte el 25 de desembre i l'1 de gener), de dilluns a diumenge, amb dos horaris de sortida: a les 18 h i a les 20 h, sempre des de la parada del costat Besòs de la plaça Catalunya.

La ruta té una durada d’una hora i mitja i és guiada en viu amb comentaris en català, castellà i anglès. El recorregut inclou alguns dels carrers amb nova il·luminació, com la Gran Via, la ronda de Sant Pere i el carrer Aragó, així com edificis significatius per l’ornamentació nadalenca com ara l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, la torre Glòries, l’Arc de Triomf i les icones de l’arquitectura modernista del passeig de Gràcia, sense oblidar les fires de Nadal de Santa Llúcia i la Sagrada Família.

L’experiència del trajecte es pot complementar amb una bona ambientació musical amb la playlist de cançons nadalenques creada especialment per a l’ocasió al perfil de TMB de Spotify.

Com en tot el transport públic, al Barcelona Christmas Tour regeixen les normes d’higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la covid-19, Per tant, és obligatori portar ben posada la mascareta a bord i s’han reforçat les mesures d’higiene i desinfecció dels vehicles.

Darrera modificació
diumenge, novembre 28, 2021 - 11:39
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/comenca-nova-temporada-barcelona-christmas-tour