Autor
Redacció

Tres dies al cor de la plataforma de llançament de la mobilitat urbana del futur

El desplegament de les propostes estratègiques de TMB genera interès entre els assistents a la primera edició del Tomorrow Mobility World Congress.

L'estand de TMB al Tomorrow Mobility durant una de les presentacions temàtiques / Foto: Pep Herrero (TMB)
estand-tmb-tomorrow-mobility-presentacio-raul-casas_opt.jpg
Download this file (67.63 KB)

Durant tres dies, del 16 al 18 de novembre, TMB ha estat present al nou congrés internacional Tomorrow Mobility World Congress (TMWC) celebrat al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, en paral·lel amb l'Smart City Expo World Congress. L'esdeveniment, que segons l'organització ha rebut 15.000 visitants presencials i més de 21.000 ede virtuals, ha aconseguit situar la mobilitat sostenible i intel·ligent en el centre del debat sobre l'evolució immediata de les àrees urbanes.

L'estand de TMB, dedicat a desplegar les propostes del Pla Estratègic 2025, no ha parat de rebre visites dels assistents al recinte firal i d'interessar-se pels projectes plantejats per potenciar les xarxes de metro i autobusos a l'àrea de Barcelona, sense passar per alt les noves línies d'actuació en l'àmbit dels serveis a la mobilitat personal en què l'empresa ja està treballant.

L'interès ha estat constant en l'àmbit institucional. Després de l'acte d'inauguració de l’esdeveniment, dimarts a la tarda, van acudir a l'estand les alcaldesses de Barcelona, Ada Colau, i l'Hospitalet, Núria Marín, i a continuació la secretària general de Transports del ministeri, María José Rallo, amb les quals va estar departint el conseller delegat, Gerardo Lertxundi. Dimecres va ser el torn de la presidenta de TMB, Laia Bonet, també tercera tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona.

El mateix conseller delegat va intervenir dimarts al matí en la jornada organitzada pel RACC Mobility Institute sobre les tendències en la mobilitat urbana en què va defensar el paper decisiu del transport públic en l'escenari de la postpandèmia.

Per iniciativa de l’ONCE, grups de persones cegues han fet visites especials a l'estand, on han estat atesos per responsables de TMB implicats en els projectes de millora de l'accessibilitat.

A més dels continguts estàtics de l'estand i del fullet que els resumia, TMB ha ofert una programació de nou presentacions curtes sobre projectes en curs, casos d'èxit i línies mestres en l'actuació de la companyia de les quals es poden recuperar el resum que n'ha fet el perfil corporatiu de Twitter:

Darrera modificació
dilluns, novembre 22, 2021 - 15:42
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/tres-dies-cor-de-plataforma-de-llancament-de-mobilitat-urbana-futur