Autor
Redacció

Gerardo Lertxundi intervé en dos fòrums sobre les tendències de la mobilitat

El conseller delegat participa demà en una jornada del RACC Mobility Institute, dins del Tomorrow Mobility World Congress, i en una taula rodona organitzada pel diari ‘El Español’.

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, participa aquest dimarts, 16 de novembre, en la jornada organitzada pel RACC Mobility Institute sobre les tendències en la mobilitat urbana que tindrà lloc a partir de les 10 del matí en el marc del primer saló Tomorrow Mobility World Congress, al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. La jornada s’estructura al voltant de la presentació d’un estudi sobre l’evolució de la mobilitat a Madrid i Barcelona, realitzat pel Mobility Deloitte Institute.

Al col·loqui posterior, a més de Lertxundi, hi participaran Josep Martínez, conseller delegat de SABA; Carlos Mateo, director de serveis de mobilitat de l’EMT de Madrid;  Michel Kisfaludi, director comercial d’Europcar. Actuarà de moderador Cristian Bardají, per part del RACC.

El tancament de la jornada, a partir de les 11.35, anirà a càrrec de Laia Bonet, tercera tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB.

A continuació, a les 12.15, el conseller delegat de TMB intervindrà de manera telemàtica en un altre esdeveniment de debat, el segon Simposi de l’Observatori de la Mobilitat i les Ciutats, organitzat pel diari digital El Español, que es desenvolupa entre el 15 i el 18 de novembre. Concretament, Lertxundi participarà en una taula rodona sobre el futur del transport públic junt amb Silvia Roldán, consellera delegada de Metro de Madrid; Miguel Ruiz, president d’ATUC; Rubén Leonor, director d’estratègia de Renfe, i Ignacio González-Posada, director d’acceptació i adquirença de Mastercard España.

El cicle l’ha obert Raquel Sánchez, ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, mentre que la cloenda la durà a terme Adina Vălean, comissària de Transport de la Comissió Europea. Es tracta d'un simposi amb diferents sessions en què s’analitza la situació actual de la mobilitat a les ciutats, les noves fórmules de serveis, reptes en la gestió de la ciutat i els seus serveis urbans, la logística o la sostenibilitat, comptant amb això alts càrrecs de l'Administració nacional, alcaldes de diferents municipis espanyols, personalitats rellevants de l'àmbit europeu i directius de companyies multisectorials del sector públic i privat.

Les sessions del cicle es retransmeten en directe a través dels webs del diari El Español i del portal econòmic Invertia.

Darrera modificació
dimecres, novembre 24, 2021 - 10:47
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/gerardo-lertxundi-interve-dos-forums-sobre-tendencies-de-mobilitat