Autor
Rosa Avis

TMB, present aquesta setmana al Saló de l’Ocupació 2021

L'empresa farà èmfasi en la inclusivitat i la igualtat d'oportunitats en aquest esdeveniment, referent en l'orientació laboral, que té lloc del 9 a l’11 de novembre al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, conjuntament amb el Bizbarcelona, dirigit a l'emprenedoria, start-ups i pimes.

TMB està present en l'edició d'enguany del Saló de l'Ocupació amb un espai propi en l'àmbit '(Re) Descobreix el teu futur’. En aquest estand els visitants poden obtenir informació sobre les professions diverses a les quals es pot optar treballant a les empreses de Metro i Autobusos i sobre com accedir als processos de selecció.

A més, demà dimecres, 10 de novembre, treballadores de TMB participen en dues taules rodones, programades a les 11 del matí i a les 5 de la tarda, sota el lema TMB lliure d'estereotips: professions per a tothom. L’objectiu és donar a conèixer les diverses carreres que es poden desenvolupar a TMB posant èmfasi en les posicions tradicionalment més masculinitzades que ara també ocupen dones i en la inclusió laboral de les persones amb discapacitat.

La participació de TMB en el Saló de l'Ocupació 2021 ha estat vertebrada des dels departaments  d'Organització i Persones i Gestió de la Diversitat. L’objectiu es mostrar i fer accessible TMB tant als assistents que cerquen un lloc de treball com als que volen un canvi o reorientació laboral, així com a les noves generacions que busquen feina per primera vegada. També es vol promoure la captació de talent femení, des de disciplines tècniques a àmbits professionals, així com la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, fomentant la igualtat d'oportunitats i la diversitat humana.

Xerrades, conferències, tallers

Aquesta edició presencial i conjunta del Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació s’ha programat al palau número 8 del recinte de Montjuïc, a l'avinguda de la Reina Maria Cristina. Compta amb 160 xerrades i conferències, 200 tallers i activitats, a més d’espais d'orientació, sessions d'assessorament i atenció personalitzada i dinàmiques de networking. Les àrees i continguts d'aquesta doble cita firal s'han dissenyat perquè siguin molt participatius i útils a totes les persones que vulguin descobrir, potenciar o ampliar les seves aptituds i possibilitats per millorar el seu horitzó professional o tinguin en ment emprendre un negoci. Així mateix, es vol mostrar a les empreses com ser més innovadores i resilients gràcies a la incorporació, retenció i gestió del talent.

Els horaris són de 9 del matí a 7 del vespre els dies 9 i 10 de novembre i de 9 del matí a 2 de la tarda el dia 11. L'accés és de franc; cal sol·licitar passi gratuït entrant al web del Saló de l'Ocupació i el Bizbarcelona. Tots dos esdeveniments, organitzats per Fira de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa com a promotor principal, tenen una important implicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Pimec, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Darrera modificació
dijous, novembre 11, 2021 - 12:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-present-aquesta-setmana-salo-de-locupacio-2021