Autor

Laia Bonet, designada nova presidenta de la Fundació TMB

El patronat de la Fundació ha aprovat el nomenament de la nova presidenta, tal com marquen els estatus de l'entitat, coincidint amb la presentació del nou logotip de la Fundació.

Laia Bonet ha estat designada com a nova presidenta de la Fundació TMB pel patronat d'aquesta entitat sense ànim de lucre que potencia els valors de TMB més enllà del servei del transport públic. Així, tal com marquen els estatuts, la presidenta de TMB presidirà també la Fundació que vetlla per la conservació i la difusió del patrimoni històric i cultural de TMB, que, alhora, fomenta i promou accions de caràcter social que faciliten la inclusió, l’accessibilitat, la sostenibilitat, la cooperació, la solidaritat i els valors del transport públic com a opció sostenible.

El patronat de la Fundació TMB també ha aprovat el nou logotip de l'entitat en una reunió celebrada aquest dimarts en què també s'ha presentat el programa del centenari de la xarxa de bus, que se celebra el 2022, i que ja té bona part de les seves activitats programades.

Imatge
Media Name: logo_fundacio_tmb

Darrera modificació
dimecres, novembre 3, 2021 - 10:06
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/laia-bonet-designada-nova-presidenta-de-fundacio-tmb