Autor
Redacció

TMB i ECOM, compromesos amb la plena inclusió de les persones amb discapacitat

Totes dues organitzacions col·laboren en una campanya de conscienciació, visible al metro i als autobusos, per promoure la igualtat de drets i d'oportunitats.

La presidenta de TMB i tercera tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, i el president de la Federació ECOM, Antonio Guillén, han ratificat avui el compromís de totes dues parts en la defensa de la plena inclusió de les persones amb discapacitat, dels seus drets i de la plena igualtat d'oportunitats.

Tots dos presidents, junt amb el regidor d'Infància, Joventut i Persones Grans i president de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera, han volgut ressaltar aquest compromís compartit coincidint amb la campanya llançada per la Federació ECOM en col·laboració amb TMB, que es pot veure aquests dies en alguns autobusos com el de la fotografia i també a la xarxa de metro. La campanya rebutja l'ús d'etiquetes discriminatòries (com disminuïda, minusvàlida, discapacitada) per referir-se a les persones amb discapacitat i reclama el seu tractament com a persones de ple dret que són.

La Federació ECOM, el moviment associatiu impulsat per persones amb discapacitat física i/o orgànica que aplega actualment 120 entitats (la majoria de les quals tenen la seva seu a Catalunya), pretén igualment posar en valor la tasca duta a terme durant els seus 50 anys de vida.

La coincidència en la defensa dels valors de la inclusivitat i l'equitat entre TMB i ECOM és alta i ve de lluny, com ho demostra la pertinença de l'ECOM en el patronat de la Fundació TMB des de la seva creació el 2010.

Imatge
La presidenta de TMB, Laia Bonet, el d'ECOM, Antonio Guillén, el regidor Joan Ramon Riera i directius d'ECOM / Foto: Pep Herrero (TMB)

Dos moments de la trobada dels directius de la Federació ECOM amb la presidenta de TMB i el regidor d'Infància, Joventut i Persones Grans / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dijous, octubre 28, 2021 - 21:05
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-ecom-compromesos-amb-plena-inclusio-de-persones-amb-discapacitat