Autor
Redacció

Gerardo Lertxundi intervé en un debat sobre com recuperar el passatge perdut

El conseller delegat participa avui a la tarda, junt amb la ministra de Transports i altres responsables institucionals, en les Jornades de Mobilitat Sostenible que organitza elDiario.es.

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, participa avui dimarts, 26 d'octubre, en la segona edició de les Jornades de Mobilitat Sostenible que organitza el mitjà digital elDiario.es, que en aquesta ocasió se centraran en la situació del transport a les àrees urbanes d'Espanya, el repte de la descarbonització i la mobilitat en les àrees rurals o buides.

La intervenció de Gerardo Lertxundi serà a la tarda, a partir de les 16.30, en una sessió titulada El transport públic després de la pandèmia: el repte de recuperar els viatgers perduts. A la taula hi haurà també Pilar Arana, regidora delegada de Mobilitat i Transport de Sant Sebastià; Alfonso Sánchez Vicente, director gerent de l'EMT de Madrid; Raimundo Ruiz de Escudero, regidor de Mobilitat de Vitòria, i Juan Garrigosa, director de negoci amb les administracions públiques d'Endesa X. La periodista Natalia Chientarioli, subdirectora d’elDiario.es, farà de moderadora.

 Hi ha dues taules rodones més, dedicades a la reconversió energètica del transport i a l'especificitat de la mobilitat rural. Està previst que la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, intervingui en l'acte de cloenda cap a les 19 hores.

Les sessions de les Jornades de Mobilitat Sostenible se celebren a Madrid i es podran seguir en directe a través del web del diari organitzador i a les seves xarxes socials amb l'etiqueta #MovilidadSostenibleED.

Darrera modificació
dimarts, octubre 26, 2021 - 18:50
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/gerardo-lertxundi-interve-debat-sobre-com-recuperar-passatge-perdut