Autor
Redacció

Comencen les obres de renovació del paviment en quatre trams de carril bus

L’Ajuntament de Barcelona destina 1,1 milions d’euros a millorar les condicions de circulació en artèries principals com la Diagonal, el passeig de Sant Joan i els carrers Mallorca i Rosselló.

L’Ajuntament de Barcelona comença aquesta setmana les obres de renovació del paviment en diversos trams de carril bus que acusen el desgast d’una circulació més freqüent o de vehicles més pesants. Es tracta de millorar el servei als usuaris, la velocitat comercial dels autobusos i la seguretat en la conducció, amb un seguit d’actuacions per reparar i millorar trams de la plataforma i el ferm de diversos carrils bus de la ciutat, eliminant qualsevol risc per a la circulació.

Entre les actuacions a dur a terme s’hi inclouen demolicions, pavimentacions, senyalització vertical i abalisament. El pressupost destinat ascendeix a 1,1 milions d’euros.

El primer tram en què es comença a treballar avui és el lateral de l’avinguda Diagonal sentit entrada a la ciutat, entre Numància i Entença (130 metres lineals). A partir del 2 de novembre es faran les sobres al carrer Mallorca, entre Padilla i Lepant (100 metres lineals), i al passeig de Sant Joan, entre Rosselló i Còrsega en sentit ascendent (130 metres lineals). El 27 de està previst que comencin les obres al carrer Rosselló, entre Bruc i Girona (130 metres lineals). Durant els treballs algunes parades poden quedar anul·lades temporalment.

A partir del mes de gener continuaran les intervencions de millora amb actuacions al tronc central de l’avinguda Diagonal (sentit sortida de la ciutat), entre la plaça Francesc Macià i Numància (740 metres lineals); a la Gran Via, entre el passeig de Gràcia i Pau Claris (130 metres lineals); i al carrer Sepúlveda, entre Muntaner i Casanova (130 metres lineals).  En total s’actuarà sobre prop de 1.490 metres lineals de paviment que suposaran renovar un total de 3.099 metres quadrats.

Més informació a la nota de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

Darrera modificació
dimarts, octubre 26, 2021 - 07:33
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/comencen-obres-de-renovacio-paviment-quatre-trams-de-carril-bus