22.10.2021
Autor
Premsa TMB

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2021

Subtítol

Aquest cap de setmana es posa en marxa el dispositiu de reforç del servei de diverses línies d'autobús

Com ja és habitual quan s’aproxima la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics per desplaçar-se als cementiris de la ciutat.

Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de les línies d’autobús 21, 102, 104 i 107, que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris més importants. El dispositiu estarà en marxa fins al dilluns1 de novembre.

En aquest sentit, la línia 21 de bus (Paral·lel - El Prat) i la línia 107 (la línia interior del cementiri de Montjuïc) es reforcen amb més vehicles els dies 24 i 31 d’octubre i l’1 de novembre. A més, demà, 23 d’octubre, i del 25 al 30 d’octubre, tots dos inclosos, s’ofereix un servei especial de bus amb el mateix recorregut i parades que la línia 107, que prolonga l’horari fins a les 15 hores. La línia 102 (Pl. Eivissa - Cementiri de Collserola) es reforça amb més vehicles des del 29 d’octubre a l’1 de novembre, tots dos inclosos; del 25 al 28 d’octubre s’habilita un servei especial de bus d’Horta fins al Cementiri de Collserola. Pel que fa a la línia 104 (Fabra i Puig - Cementiri de Collserola) es reforça amb més cotxes demà 23 i diumenge 24 d’octubre i del 30 d’octubre a l’1 de novembre.

Destacar que l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 9 a 15 hores.

TMB desenvoluparà els pròxims dies una campanya de comunicació per diferents canals per donar a conèixer el dispositiu. Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents cementiris es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web corporatiu.

Darrera modificació
27.10.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-cementiris-de-barcelona-tots-sants-2021