15.10.2021
Autor
Premsa TMB

Modificació del recorregut de la línia 54 d’autobús per millorar el servei a Fort Pienc

Subtítol

A partir del 18 d’octubre, aquesta línia de TMB farà el trajecte pel carrer Casp i tindrà noves parades que milloren les connexions amb equipaments del barri

A partir de dilluns, 18 d’octubre, la línia 54 de bus de la xarxa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) modifica el recorregut al barri de Fort Pienc, al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona.

La línia 54, que connecta l’Estació del Nord amb el carrer del Cardenal Reig, al barri de les Corts, passant per Dreta i Esquerra de l’Eixample, a partir de dilluns amplia el recorregut amb la creació d’una nova parada al carrer Marina tocant al carrer de Ribes, que passa a ser l’origen, i modifica el trajecte, en sentit Besòs, pel carrer Casp i no per Gran Via; en sentit Llobregat, puja pel passeig de Sant Joan en comptes de fer-ho pel carrer Roger de Flor. La parada d’Ali Bei - Ribes continua sent el final i punt de regulació.

Amb aquest nou itinerari, consensuat amb el Districte de l’Eixample a partir de propostes d’entitats veïnals, es milloren les connexions del barri amb un espai cultural de primer ordre com és L’Auditori, on passa a estar ubicada la terminal de la línia, i amb l’equipament sanitari bàsic del barri, el CAP Passeig de Sant Joan, on passa a tenir parada.

La línia 54 de Bus funciona els set dies de la setmana, de 5.20 a 22.50 hores els feiners, amb una freqüència de pas de 7 minuts aproximadament; dissabtes circula de 6 a 22.30 i diumenges de 7 a 22.30. Hi ha més informació a les parades, al web de TMB i a través de l’aplicació mòbil TMB App.

Intercanvi de terminals de la V27 i la 136 al passeig Marítim

El mateix dilluns 18 d’octubre, s’intercanvien les parades terminals de les línies V27 i 136 al passeig Marítim. La parada 2658, situada davant de l’Hospital del Mar, passa a ser l’origen i final de la línia 136, i a la inversa, la V27 té l’origen i final a Passeig Marítim - Trelawny (codi 2306). La modificació es fa en el marc d’una millora del servei d’aquestes línies.

Darrera modificació
15.10.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/modificacio-recorregut-de-linia-54-dautobus-millorar-servei-fort-pienc