Autor
Redacció

#TMBrecomana ajudar Oxfam Intermón a frenar les desigualtats que causa el canvi climàtic

La meitat més pobra de la humanitat només és responsable del 10% de les emissions causants del canvi climàtic. Malgrat aquest fet, és també aquesta població més vulnerable la més colpejada per l'augment de les injustícies que provoca aquest procés.

La nova campanya d'Oxfam Intermón crida a plantar-se contra el canvi climàtic i les seves greus conseqüències. Com ens recorden, aquesta afectació és molt més greu en països com Vanuatu, un arxipèlag situat al Pacífic Sud, que afronta fins i tot el risc de desaparició per la pujada del nivell del mar.

L'ONG, que col·labora sobre el terreny amb les poblacions en risc, ens demana a través del web de la campanya que hi col·laborem (per exemple, fent un donatiu o comprant productes de comerç just) per capgirar aquesta situació. Al web també podem conèixer la situació de persones reals que, en diferents països, veuen en risc el seu dia a dia.

TMB hi col·labora donant difusió a la iniciativa.

Darrera modificació
dimarts, octubre 5, 2021 - 07:58
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-ajudar-oxfam-intermon-frenar-desigualtats-que-causa-canvi-climatic