Autor
Carme Becerra

El Congrés d'ATUC torna per tractar la mobilitat postpandèmia amb el lema ‘El gran reinici’

La trobada dels operadors del transport públic urbà d'Espanya, que l'any passat no es va celebrar a causa de la covid, se celebra aquesta setmana a Almeria.

Avui i demà se celebra el 27è Congrés Nacional de Transport Urbà i Metropolità d'ATUC, que agrupa empreses de tot Espanya que operen transports públics. Hauria d'haver estat el 28è, però la pandèmia va impedir-ne la celebració l'any 2020.

Aquesta incidència de la covid en tots els aspectes de la vida, també sobre la mobilitat, es reflecteix en el lema del congrés (El gran reinici) i en la selecció dels temes que es tractaran al Palau de Congressos Cabo de Gata – Ciudad de Almería.

Com a contingut central de la part temàtica del congrés, demà es donaran a conèixer els resultats d'un estudi sobre la utilització del transport públic a l'era postcovid. També s'abordaran en una taula rodona els reptes derivats de la pandèmia que enfronten els operadors del transport públic.

El dia anterior s'haurà realitzat l'assemblea general d'ATUC. Aquesta assemblea va escollir en l'edició del 2019 el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, vicepresident de la secció de metros, ferrocarrils i tramvies de l'entitat.

L'ATUC té com a objectiu aplegar esforços per a una mobilitat sostenible i treballar per a la millora contínua del sector. L'associació compta amb 80 membres que representen empreses d'autobús, metro, tren i tramvia, entre les quals TMB.

Trobareu tota la informació sobre el congrés a la seva pàgina web.

Darrera modificació
dijous, setembre 30, 2021 - 08:05
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/congres-datuc-torna-tractar-mobilitat-postpandemia-amb-lema-gran-reinici