Autor
Redacció

Completada la construcció del taller de material mòbil de la nova cotxera de la Zona Franca

Recentment ha finalitzat la construcció del nou taller de material mòbil de la cotxera d'autobusos de la Zona Franca, el primer dels dos de què disposarà el nou complex, que estarà format per 28 línies de treball en un espai diàfan i modern per facilitar les tasques de manteniment.

El nou taller es posarà en funcionament quan es disposi de les instal·lacions de serveis auxiliars dins de l’edifici d'oficines, que començarà a construir-se el mes d'octubre.

En paral·lel, a les fotografies es pot apreciar l'estructura de formigó del taller central i l'aparcament, on ja comencen a agafar forma els espais per als tallers de planxisteria i el nou túnel de rentat, a la planta baixa, així com el futur punt verd.

La construcció de la nova cotxera de la Zona Franca va avançant segons la planificació. Quan es completi, abastarà 90.000 metres quadrats de superfície i tindrà capacitat per a 550 autobusos, entre els quals la flota propulsada per pila d'hidrogen i part dels vehicles elèctrics, a més de la flota propulsada per gas natural comprimit. El projecte s'ha dissenyat amb criteris d'eficiència i sostenibilitat màximes perquè esdevingui una referència d'instal·lació verda.

Imatge
Panoràmica del taller de material mòbil i l'estructura del taller central / Foto: TMB

Estructura del taller central i aparcament / Foto: TMB

Darrera modificació
divendres, octubre 1, 2021 - 08:07
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/completada-construccio-taller-de-material-mobil-de-nova-cotxera-de-zona-franca