Autor
Marta Espinosa

Canvis en les afectacions als busos de la plaça d'Espanya amb motiu del Saló de l'Automòbil

La celebració de la fira obliga a traslladar temporalment les terminals d'origen i final de les línies 46, 65, 79 i 165, que ja tenien una ubicació diferent des de finals de juliol a causa de les obres de l'intercanviador de metro.

La línia 46 és una de les que té la terminal desplaçada temporalment / Foto: TMB
busbcn-l46-terminal-provisional-maria-cristina_wqsbelg5.jpg
Download this file (97.23 KB)

El muntatge, celebració i desmuntatge del saló Automobile Barcelona, que acull el recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona del 2 al 10 d'octubre, afecta les parades terminals de les línies d'autobús 46, 65, 79 i 165 de TMB que arriben per la Gran Via des del Baix Llobregat, al seu pas per la plaça d'Espanya.

Aquestes parades ja havien estat traslladades de l'avinguda Paral·lel a l'avinguda Maria Cristina, però ara, a causa de l'ocupació de la via per la celebració del saló, les línies tenen ubicats els seus terminals d'origen i final al carrer de la Guàrdia Urbana (línia 46) i al carrer Maria Montessori (línies 65, 79 i 165). La parada més próxima a la plaça d'Espanya, sentit Llobregat, es troba a l'avinguda Paral·lel, a l'alçada del carrer Llançà. 

Les línies de bus 13, 23 i 150 de TMB també pateixen desviaments, com sempre que hi ha fires o altres esdeveniments, i circulen pel carrer Mèxic. La previsió és que els desviaments s'allarguin fins al 16 d'octubre.

Com ja vam explicar a finals de juliol al web TMB Notícies, aquestes línies ja havien modificat temporalment els terminals a causa de les obres de millora de l'accessibilitat de l'intercanviador de l'estació de metro de la plaça d'Espanya i que du a terme la Generalitat. 

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 13:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/canvis-afectacions-busos-de-placa-despanya-amb-motiu-salo-de-lautomobil