20.09.2021
Autor
Premsa TMB

TMB porta a l’International Mobility Congress la seva aposta per un transport públic eficient i sostenible

Subtítol

La trobada celebra la primera edició a Sitges a partir de demà, amb format híbrid i una participació esperada d’uns 800 professionals del sector

Tots els sectors socials i econòmics (també l’àmbit de la mobilitat) eren conscients des de fa uns anys de la necessitat d’entomar els reptes que plantejaven els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La pandèmia ha convertit en encara més urgent i desafiant aquest horitzó. Amb la fita de compartir experiències i trobar solucions als reptes de la nova mobilitat arriba la primera edició de l’International Moblity Congress, que se celebra del 21 al 22 de setembre a Sitges.

TMB (que forma part del grup d’entitats, institucions i empreses operadores de transport públic de Catalunya que coorganitzen l’esdeveniment) disposarà d’un estand en aquest primer congrés, que s’ha dissenyat amb un format híbrid: dels 800 professionals del sector que es calcula que seguiran els debats i les trobades, s’espera que la meitat ho facin de forma virtual i la resta des del recinte físic.

A més de donar a conèixer els plans de futur de la companyia, TMB intervindrà en dues de les sessions oficials. El dimarts 21, a les 17.30 hores, Mario Canet, responsable de Nous Desenvolupaments, serà ponent a la taula rodona Bus de baixes emissions. Eficiència energètica i experiència d’usuari millorada. Així mateix, Michael Pellot, director de Reputació Corporativa, actuarà com a moderador de la taula Mobilitat i qualitat de vida a les ciutats, que s’esdevindrà el dimecres 22 a les 10 hores.

Sostenibilitat, postcovid i innovació

El programa de l’IMC s’ha articulat al voltant de tres eixos de la nova mobilitat: la sostenibilitat, l’entorn postcovid i la innovació. Les ponències, les taules rodones i els fòrums provaran de sumar les mirades d’agents públics i privats, de diferents entorns i països, per caminar cap al compliment dels ODS.

La innovació disruptiva, la mobilitat a les ciutats intel·ligents, les solucions covid-less, la digitalització i les noves tendències o els busos de baixes emissions són alguns dels escenaris que es plantejaran i sobre els quals TMB aportarà l’experiència com a principal empresa gestora de transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona, així com una companyia referent per al sector a nivell internacional.

Imatge
Imatge simulada de l'estand de TMB al congrés

Darrera modificació
20.09.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-porta-linternational-mobility-congress-seva-aposta-transport-public-eficient