Autor
Oriol Pàmies

Entra en servei la línia semidirecta X1 que connecta Francesc Macià, el centre i Glòries

Els autobusos circulen tots els dies feiners entre les terminals del Tram i el cor de l’Eixample amb freqüències de vuit minuts.

Aquest matí a les 7 han sortit els primers serveis comercials de la línia XPRESBus X1 des de les parades d’origen de Diagonal - Francesc Macià i Mercat dels Encants, al costat de la plaça de les Glòries. S’ha estrenat així un nou tipus de línia eficient d’autobús, amb freqüència de vuit minuts i poques parades, orientada a la captació de nous usuaris del transport públic amb un recorregut que connecta les terminals dels tramvies del Llobregat i el Besòs amb el cor de l’Eixample en 10-13 minuts.

La línia X1 operarà a partir d’ara tots els dies feiners dels mesos de setembre a juliol i quan estigui prou rodada se li calcula una demanda potencial d’un milió de validacions anuals. Aquests dies TMB té en marxa una campanya per donar-la a conèixer que inclou la presència d’informadors a les parades.

Imatge
L'X1 a la parada Plaça Universitat / Foto: Pep Herrero (TMB)

Campanya de difusió de la nova línia semidirecta / Foto: Pep Herrero (TMB)

Darrera modificació
dijous, setembre 23, 2021 - 14:07
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/entra-servei-linia-semidirecta-x1-que-connecta-francesc-macia-centre-glories