07.09.2021
Autor
Premsa TMB

Conveni entre la Fundació TMB i la Creu Roja per a la realització d'accions solidàries conjuntes

Subtítol

Les dues entitats han acordat promoure i difondre activitats entre les quals destaquen el Pla Creu Roja RESPON d'agraïment a la ciutadania pel seu suport al llarg de la pandèmia així com una acció al desembre amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat

La Fundació TMB i la Creu Roja van signar ahir un conveni de col·laboració en el marc d’una visita institucional a la seu a Barcelona de l’organització humanitària. A l’acte hi van assistir per part de la Creu Roja a Catalunya Josep Quitet, president; Enric Morist, coordinador; Helena Fontanet, secretària, i Maria José Bonillo, directora de captació de fons i empreses, i per part de TMB, Rosa Alarcón, presidenta, i Raquel Díaz, responsable de Responsabilitat Social, Dona i Diversitat.

L’acord signat preveu que TMB col·labori en la cessió sense cost de diversos espais i instal·lacions per a accions de sensibilització i campanyes de comunicació de la Creu Roja, com ara l’Espai Mercè Sala, on l’organització humanitària preveu programar una exposició. També iniciaran una campanya d’agraïment a la ciutadania pel seu suport al llarg de la pandèmia. TMB difondrà aquestes iniciatives a través de les seves xarxes socials, a les pantalles de MouTV i al seu web corporatiu, fent-les arribar així a la ciutadania.

Ja a l’horitzó de finals del 2021 es preveu la realització d’una activitat per al conjunt de voluntaris de la Fundació TMB relacionada amb els objectius de desenvolupament sostenible i en el marc de la celebració el 5 de desembre del Dia Internacional del Voluntariat.

Durant l’acte de signatura, Josep Quitet, president de la Creu Roja, ha destacat que “el suport en les accions de difusió, sensibilització i comunicació a través de la Fundació TMB respon a la necessitat d’arribar al gruix de la societat. Aquest acord segella una aliança històrica entre la Creu Roja i la Fundació TMB per mobilitzar persones i recursos amb finalitats humanitàries i solidàries.”

Per la seva banda, Rosa Alarcón, presidenta de TMB i regidora de Mobilitat, ha situat aquest conveni de col·laboració en el marc del “compromís ferm per un transport públic que afavoreixi la inclusivitat i l’equitat social, és a dir, accessible universalment” i en la línia de la Fundació TMB de “potenciar els valors cívics i donar suport a les accions de les entitats socials més representatives de l’àmbit metropolità”.

Darrera modificació
07.09.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/conveni-entre-fundacio-tmb-creu-roja-realitzacio-daccions-solidaries-conjuntes